Verzenden & retouren

Op werkdagen proberen we jouw Keptin-Jr dezelfde dag nog te versturen. Dit betekent dat je, in Nederland, jouw knuffel(s) de volgende dag in huis hebt. Woon je in een land buiten Nederland? Dan duurt het gemiddeld 1 tot 5 werkdagen voordat je jouw knuffel(s) in huis hebt. Wij zijn afhankelijk van de bezorgdiensten en de daarbij behorende beschikbare capaciteit en service, dus wij kunnen niet garanderen dat je altijd jouw pakketje binnen dit tijdsbestek hebt.

Momenteel hanteren we standaardtarieven. Dit betekent dat je voor een pakketje in Nederland €4,95 betaald, in Europa €8,95 en in de rest van de wereld €12,95. Deze kosten zijn onderhevig aan inflatie en kunnen mogelijk in de toekomst wijzigen. Mochten de kosten veranderen dan is dit direct zichtbaar bij het afrekenen.

Dat is zeker mogelijk. Echter, de retourkosten zijn wel voor jouw eigen rekening. Je kunt jouw producten retourneren naar: Keptin-Jr b.v., Businesscenter Raadhuisplein, Raadhuisplein 27a, 2411 BD, Bodegraven, Nederland. Als het artikel/ de artikelen in goede staat zijn geretourneerd ontvang je van ons jouw geld retour op dezelfde manier als dat je betaald hebt.

Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen, maar heb je wel betaald? Neem dan contact met ons op, dan kijken we mee naar waar jouw bestelling zich bevindt.

Op dit moment bekijken we per bestelling wie de ideale verzendpartner is. Om die reden werken wij momenteel niet met Track and Trace. Zodra je van ons de bestelling bevestiging binnen hebt, kun je de levertijd hanteren die bij de eerste vraag staat aangegeven.

Wat leuk dat je met ons in contact wilt komen! Je kunt op verschillende manieren bij ons terecht. Kijk op onze contact pagina voor ons mailadres, adres en telefoonnnummer.