Veelgestelde vragen

Op werkdagen proberen we jouw bestelling uiterlijk de volgende dag te versturen. Dit betekent dat je, in Nederland, jouw knuffel(s) na 2 dagen in huis hebt. Woon je in een aandeel Europees land, dan duurt het gemiddeld 2 tot 6 werkdagen en in een land buiten Europa 5 tot 10 dagen voordat je jouw knuffel(s) in huis hebt. Wij zijn afhankelijk van de bezorgdiensten en de daarbij behorende beschikbare capaciteit en service, dus wij kunnen niet garanderen dat je altijd jouw pakketje binnen dit tijdsbestek hebt.

Voor consumenten hanteren we de volgende tarieven:
  • Nederland: €3,95
  • Duitsland/België/Luxemburg : €6,95
  • Denemarken/Liechtenstein/ Zwitserland/Oostenrijk/Frankrijk/Monaco: €8,95
  • Rest E.U./Verenigd-Koninkrijk/Noorwegen: €9,95
  • Rest van de Wereld:  €12,95

Wat leuk dat je met ons in contact wilt komen! Je kunt op verschillende manieren bij ons terecht. Kijk op onze contact pagina voor ons mailadres, adres en telefoonnnummer.

Dat is zeker mogelijk. Echter, de retourkosten zijn wel voor jouw eigen rekening. Je kunt jouw producten retourneren naar: Keptin-Jr b.v., Watermunt 21, 2411 MN, Bodegraven, Nederland. Als het artikel/ de artikelen in goede staat zijn geretourneerd ontvang je van ons jouw geld retour op dezelfde manier als dat je betaald hebt.

Mocht een knuffel toch uit de collectie gaan, dan krijg je van ons een e-mail waarin wij jou de mogelijkheid bieden om een reserveknuffel te bestellen. Daarmee zorg je ervoor dat jouw kind nooit zonder zijn/ haar dierbare knuffel komt te zitten. Wil jij gebruik maken van dit extra stukje zekerheid?  Dan kun je dat hier doen.

Keptin-Jr heeft uiteenlopende klanten over de gehele wereld: Van Bodegraven tot en met  Sydney. Onze klanten zijn Ziekenhuizen, Winkels en Webshops, kersverse ouders, vaders en moeders die al een tijdje ouder zijn, grootouders, vrienden en vriendinnen. Hele verschillende klanten, met één gezamenlijke mening: Dat knuffels, gericht op comfort en geborgenheid, positief bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.  

Registreer dan een zakelijk account via de B2B-button rechtsboven op het website. Na verificatie van je gegevens ontvang je een inlogcode. Na inloggen hiermee vind je in de webshop het B2B-assortiment en tarieven en  kunnen bestellingen direct worden geplaatst.