Veelgestelde vragen

Op werkdagen proberen we jouw Keptin-Jr dezelfde dag nog te versturen. Dit betekent dat je, in Nederland, jouw knuffel(s) de volgende dag in huis hebt. Woon je in een land buiten Nederland? Dan duurt het gemiddeld 1 tot 5 werkdagen voordat je jouw knuffel(s) in huis hebt. Wij zijn afhankelijk van de bezorgdiensten en de daarbij behorende beschikbare capaciteit en service, dus wij kunnen niet garanderen dat je altijd jouw pakketje binnen dit tijdsbestek hebt.

Momenteel hanteren we standaardtarieven. Dit betekent dat je voor een pakketje in Nederland €4,95 betaald, in Europa €8,95 en in de rest van de wereld €12,95. Deze kosten zijn onderhevig aan inflatie en kunnen mogelijk in de toekomst wijzigen. Mochten de kosten veranderen dan is dit direct zichtbaar bij het afrekenen.

Wat leuk dat je met ons in contact wilt komen! Je kunt op verschillende manieren bij ons terecht. Kijk op onze contact pagina voor ons mailadres, adres en telefoonnnummer.

Dat is zeker mogelijk. Echter, de retourkosten zijn wel voor jouw eigen rekening. Je kunt jouw producten retourneren naar: Keptin-Jr b.v., Businesscenter Raadhuisplein, Raadhuisplein 27a, 2411 BD, Bodegraven, Nederland. Als het artikel/ de artikelen in goede staat zijn geretourneerd ontvang je van ons jouw geld retour op dezelfde manier als dat je betaald hebt.

Mocht een knuffel toch uit de collectie gaan, dan krijg je van ons een e-mail waarin wij jou de mogelijkheid bieden om een reserveknuffel te bestellen. Daarmee zorg je ervoor dat jouw kind nooit zonder zijn/ haar dierbare knuffel komt te zitten. Wil jij gebruik maken van dit extra stukje zekerheid?  Dan kun je dat hier doen.

Keptin-Jr heeft uiteenlopende klanten over de gehele wereld. We worden verkocht van Bodergaven tot aan Sydney, iets waar we ontzettend trots op zijn. Onze klanten zijn inkopers, kersverse ouders, vaders en moeders die al een tijdje ouder zijn, grootouders, vrienden en vriendinnen. Allemaal hebben ze één overeenkomst: ze zijn dol op kwalitatieve, eerlijke knuffels waar goed over nagedacht is.

Super dat je geïnteresseerd bent in het inkopen van onze knuffels. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de Dealerportal door op de ‘Registeren’ knop te klikken op de Dealerportal pagina.