Toddel & Zmooz

De collectie Toddel & Zmooz knuffels biedt kinderen tijdens hun jeugd ontspanning en geborgenheid. Binnen de collectie vind je knuffels die optimaal zijn afgestemd op de verschillende levensfasen van kinderen. De knuffel groeit mee met het kind.

 

Bij Keptin-Jr kijken we kritisch naar alle onderdelen in het proces van knuffels ontwikkelen: van materiaalgebruik tot de voorkeuren van kinderen. Eigenschappen zoals formaat, structuur, geuropname, kleur en herkenning spelen hierbij een belangrijke rol. Een Toddel & Zmooz knuffel is in het bijzonder geschikt om kinderen comfort en ontspanning te bieden tijdens de belangrijke jaren waarin zij zich ontwikkelen. Met energie en ruimte voor het kind als resultaat.


Toddel & Zmooz Keptinjr

little Toddel & Zmooz

Deze twee knuffelvriendjes zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf de geboorte tot en met 9 maanden oud. Het formaat van een Little Toddel & Zmooz knuffeldoekje past perfect bij de allerkleinsten, is groot genoeg om mee te knuffelen en kan door de kleinste handjes worden vastgepakt. Baby’s tussen 0 tot 6 maanden oud houden van een prikkelarme omgeving. De keuze voor weinig contrast boven felle en onrustige kleuren is om die reden een logische. Een Little Toddel & Zmooz knuffel is ecru, gecombineerd met pastelkleuren als zacht limoengroen en perzikoranje.

Geur speelt een hele belangrijke rol in de eerste levensfase van een pasgeborene. Het reukvermogen is in deze fase sterk ontwikkeld en bekende geuren hebben de voorkeur. Little Toddel & Zmooz zijn gemaakt van biologisch materiaal waardoor het veilige knuffels zijn om op te kauwen en sabbelen.  Dit natuurlijke en ademende materiaal neemt daarnaast vertrouwde geuren op. Kinderen ontdekken met hun handjes een wereld vol met nieuwe vormen, structuren en functies. Dat is belangrijk omdat een goed ontwikkelde tastzin een kind behoedt voor gevaar en bijdraagt aan een goede motoriek. Het zachte velours biedt het belangrijkste zintuig van een baby, de tast, optimaal comfort.

Little Toddel & Zmooz hebben een neutrale gezichtsuitdrukking en bieden het kind hiermee ruimte om de eigen emotie op een knuffel te projecteren.

Eigenschappen Toddel & Zmooz

Little Zmooz roze vanaf 0 tot 9 maanden

little zmooz

Little Toddel – Hemels blauw

little toddel

Aanbevolen leeftijd:
van 0 – 9 maanden
Stof:
Biologisch katoen
Vulling:
50% biologisch Katoen, 50% gerecycled polyester
Keurmerk Stof:
Gots; Ökotex-100
Veiligheidskeurmerk:
CE, ASTM
Garantie:
“Geen Tranen” Garantie
Wasvoorschrift:
Machinewas 30°C, Wasdroger
Afmeting Little Zmooz:
16 x 20 x 4 cm (excl. Muts)
Afmeting Little Toddel:
16 x 12 x 4 cm (excl. oren)

Toddel & Zmooz

Deze twee knuffelvriendjes zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 maanden. Toddel & Zmooz dragen optimaal bij aan het gevoel van comfort en ontspanning. Wij horen regelmatig dat deze knuffels zelfs in de tienerjaren nog (steeds) populair zijn. Wat fijn is aan deze knuffels, is dat Toddel & Zmooz perfect aansluiten op Little Toddel & Zmooz. Door het herkenbare ontwerp is de overgang van little naar regular makkelijk voor een kind dat groter groeit. Daarnaast zijn Toddel & Zmooz groter dan de little variant en dat knuffelt voor een groter kind heerlijk. Baby’s vanaf ongeveer 6 maanden oud geven de voorkeur aan een meer prikkelende en contrastrijkere omgeving. Een knuffel van Toddel & Zmooz is daarom ecru in combinatie met contrastrijke kleuren zoals Korenbloem Blauw en Aqua Groen.

 

Voor kinderen vanaf 9 maanden blijft het veilig sabbelen op de knuffels belangrijk, zoals ook het geval is bij pasgeborenen. Geur speelt ook een belangrijke rol in de beleving van het kind. Toddel & Zmooz zijn gemaakt van biologisch materiaal. Dit natuurlijke en ademende materiaal neemt vertrouwde geuren op. Het zachte velours blijft een belangrijk zintuig voor jonge kinderen, de tast, optimaal comfort bieden. Hierdoor ontwikkelt een kind zich optimaal. Dat is belangrijk omdat een goed ontwikkelde tastzin een kind behoedt voor gevaar en bijdraagt aan een goede motoriek. Toddel & Zmooz hebben een neutrale gezichtsuitdrukking en bieden het kind hiermee ruimte om de eigen emotie op een knuffel te projecteren.

Eigenschappen Toddel & Zmooz

Zmooz – Aqua groen

zmooz

Toddel saffier blauw

toddel

Aanbevolen leeftijd:
vanaf 9 maanden
Stof:
Biologisch katoen
Vulling:
50% biologisch Katoen, 50% gerecycled polyester
Keurmerk Stof:
Gots; Ökotex-100
Veiligheidskeurmerk:
CE, ASTM
Garantie:
“Geen Tranen” Garantie
Wasvoorschrift:
Machinewas 30°C, Wasdroger
Afmeting Zmooz:
24 x 29 x 6 cm (excl. Muts)
Afmeting Toddel:
21 x 17 x 6 cm (excl. oren)